Risicum.fi

Risicum tarjoaa uusille asiakkaille korotonta ja kulutonta joustolainaa 300€ asti. Heti etusivuilta löytyvä lainaliukuri helpottaa hahmottamaan lainan kuluja. Voit valita lainan summan ja eräpäivän 15. tai kuun viimeinen päivä, jolloin saat tietää lainasi kulut.

Risicumin lainanhakijan tulee olla 20-75 -vuotias. Lainan myöntämisessä käytetään hakijan omia talouden-, tulo- ja menotietoja. Risicumilta saa joustolainaa 2050€-5000€ edestä, eli voit nostaa rahaa luottotililtä sitä mukaa kuin tarvitset. Risicum tarjoaa myös kulutusluottoa, joka maksetaan takaisin 12kk tasaerissä. Käytännössä siis sinulle maksetaan kerralla isompi summa, jota maksat pois kuukausittain. Varsinaisia pikavippejä Risicumilta ei saa, sillä joustolaina on syrjäyttänyt ne kokonaan. Siinä missä pikavippi on nopeampi, on se myös hieman pelkoa herättävä konsepti. Joustolaina on hieman sitovampi ja usein myös joustavampi.

Risicumilta voit hakea pikalainaa, joka on joustolainaa halvempi vaihtoehto. Saat joustolainan tapaan päätöksen 2050€-5000€:n lainalle, mutta voit nostaa 50€-5000€, ja maksat vain nostamastasi summasta. Nostamaton laina jää elämään korottomana vararahastona, kunnes teet uuden noston. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos ei halua nostaa suurta summaa kerralla.

Lainoja hakiessa joudut lähettämään tuloselvityksen. Eli tiliotteen viimeiseltä kolmelta kuukaudelta . Jos olet yrittäjä, tarvitsee sinun lähettää verotuspäätös. Nopean rahan tarpeeseen tämä ei ole ideaali, koska selvitysten lähettäminen ja tarkastaminen vie aikaa.
Lainan kuukausilyhennykset riippuvat lainasta. Laskut tulevat kuukausittain ja laskun eräpäivää ei voi muuttaa laina-aikana.

risicum.fi:n nettisivut eivät ole käyttäjäystävällisimmästä päästä, mikä tuntuu olevan yleistä pikavippiyhtiöillä. Kiinnitän asiaan huomiota, koska jos nettisivut ovat sekavat ja tekstiä on paljon ja sikin sokin, kuluttaja menee herkästi hämilleen, varsinkin jos ei ymmärrä lakitekstiä.