Laina.fi

laina.fi:n nettisivut ovat ensisilmäyksellä todella selkeät ja simppelit. Pääsivulle avautuu lainalaskuri isolla fontilla, joka helpottaa etenkin mobiilikäyttäjien elämää. laina.fi tarjoaa kahdenlaista lainaa: joustavaa Käyttölainaa ja kertaluontoista Kertalainaa.

Käyttölaina toimii joustoluoton tavoin, eli saat luottopäätöksen aina 5000€ asti ja voit nostaa tililtä haluamasi summan silloin kun tarvitsee. Tämä on käytännössä kuin luottokortti netissä. Myös takaisinmaksu toimii luottokortin tavoin: voit maksaa vähimmäissumman 10% tai 50€ kuukaudessa. Tarkemmat tiedot takaisinmaksusta selviää lainalaskurin avulla. Käyttölainan kulut tulevat ainoastaan nostamistasi summista, eikä myönnettävästä luottorajasta. Käyttölainaa voi siis hakea, vaikkei sitä vielä aikoisi käyttää. Käyttölainaa voi hakea niin monta kertaa kuin haluaa ilman rajoitteita.

Kertalaina on nimensä mukaisesti kerran nostettava laina. Kertalaina on tarkoitettu nopeaan rahantarpeeseen ja voit valita lainasummaksi 600-5000€ sadan euron välein. Kertalaina maksetaan takaisin 12, 24, 36, 48 tai 60 kuukauden tasaerissä. Tarkemmat takaisinmaksuajat riippuu lainasummasta. laina.fi:n sivuilta löytyvästä lainataulukosta löytää esimerkkejä kuukausittaisista lyhennyksistä eri lainasummille. Lyhennykset maksetaan tasaerissä, eli joka kuukausi lyhennetään laskusta sama summa.

laina.fi:n hakijan tulee olla 20-75 -vuotias. Raha-asiat täytyy olla hoidettuna moitteettomasti ja luottotietojen täytyy olla kunnossa. Hakemusta tehdessä selvitetään lainanhakijan takaisinmaksukykyä. Takaisinmaksuerät ovat kuitenkin kohtuullisia, joten lainaa pystytään myöntämään yhä useammille ihmisille.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin vain klo 07-22 ja la-su klo 09-21. Tämä poikkeaa paljon monista muista luottoyhtiöistä, jotka palvelevat kellon ympäri. Rahaliikenne tapahtuu asiakaspalveluaikoina.