Luottoraha.fi

luottoraha.fi on kotimainen yhtiö, joka tarjoaa pikavippejä, -lainoja, kulutusluottoja ja joustoluottoja asiakkaiden tarpeiden mukaan. 2000€:n jatkuva luotto toimii samalla periaatteella, kuin muidenkin luottoyhtiöiden luotot. Eli luottohakemuksen tehtyäsi saat 2000€ asti luottoa, jota voit nostaa haluamassasi tahdissa. Tämä on hyvä, jos sinulla on tarve nostaa usein, mutta pienempiä summia.
Luottorahan lainanhakijan tulee olla 20-vuotias, suomalaisen henkilötunnuksen omaava henkilö.

Kuukausittainen takaisinmaksu on sivujen mukaan joustava, mutta verrattuna muihin luottoyhtiöihin se ei ole niin joustava. Kuukausittainen minimilyhennys on aina vähintään 200€, paitsi silloin kun asiakkaan velkasaldo on alle 200€, jolloin se on alempi.

Luottorahan sivut ovat informatiiviset ja sieltä voi selailla tarkasti eri lainojen ehdot pdf-tiedostoja myöten. Sivuilla on jopa turhan paljon tekstiä ja liian sumpussa ja siitä puuttuu selkeys. Asiakas joutuu kyntemään läpi sanaviidakon löytääksen haluamansa tiedot. Hyvänä puolena on selkeät hintalaskurit, mutta kun yrittää etsiä tietoa lainan todellisista kuluista, sivu lyö vasten kasvoja joukon koukeroista tekstiä, kaavioita ja numeroita, joita ei kukaan jaksa lukea. Asiakkaan kokemusta ajatellen olisi hyvä löytää fiksumpi tapa näyttää tiedot. Itselläni saattaa olla huono keskittymiskyky, mutta jos nettisivuja selatessa verenpaine nousee vaarallisen punaiselle, en todennäköisesti tule hakemaan lainaa kyseiseltä yhtiöltä.

Tämän yhtiön lakipykälät ja ehdot ovat kuitenkin sen verran laajasti esitelty, että tästä jää todella luotettava kuva.