Haenyt.fi

Haenyt on Suomen kattavin lainanvälittäjä, joka välittää lainahakemuksesi yli 20:lle luotonmyöntäjälle. Lainojen kilpailutus onnistuu helposti netissä tehtävän hakemuksen avulla. Hakemus ja tarjoukset ovat maksuttomia palveluita. Lainaa voi hakea 500 eurosta 50 000 euroon. Laina-ajaksi voi valita 1-12 vuotta. Käytännössä Haenyt nopeuttaa lainanhakuprosessia, sillä muuten joutuisit lähettämään lainahakemuksia yksitellen eri luotonantajille. Hakemuksen jätettyä lainatarjous tulee nopeasti sähköpostiin.

Haenyt:llä voit kilpailuttaa eri pikalainoja 500€-50 000€. Alle 500 euron pikalainoja se ei kilpailuta. Pikalainat ovat vakuudettomat etkä tarvitse takaajia. Lainoja kilpailuttaessa laina-ajan tulee olla vähintään yksi vuosi, mutta lainan voi maksaa takaisin aiemminkin. Pikalainaa voi hakea yhteishakijan kanssa, jolloin lainansaantimahdollisuudet paranevat ja usein lainaa tarjotaan alhaisemmalla korolla.

Haenyt tarjoaa yrityslainaa 30 000€ ja 3 000 000€ väliltä. Laina-ajaksi voi valita 6:sta kuukaudesta 5:een vuoteen. Yrityslaina on vakuudeton. Lainaa voivat hakea kaikenkokoiset yritykset yritysmuodosta riippumatta. Yritysluottoa myönnetään myös aloitteleville yrityksille. Yrityslainan kulut ovat täysin vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Yrityslainan vuosikorko on yksilöllinen, mutta pääsääntöisesti se on 10-30% välillä.

Haenyt tarjoaa myös lainanyhdistämispalvelua. Lainojen yhdistys on hyvä, silloin kun sinulla on useita lainanlyhennyksiä eri luottoyhtiöihin. Monen lainanlyhennyksen lisäksi koituu lisäkuluja mm. tilinhoitopalkkioista. Tämän lisäksi lainojen yhdistäminen helpottaa kuukausittaista rahaliikennettä, sillä ei tarvitse pähkäillä monia eri eräpäiviä, vaan kaikki hoituu yhdellä laskulla.