Pikavippi.fi

pikavippi.fi:sta voi nimensä mukaisesti hakea alkuperäistä pikavippiä, jota ei enää kovin monesta luottoyhtiöstä saa. pikavippi.fi:sta saa myös kulutus- ja joustoluottoa.

Pikavippiä voi hakea 100€, 200€ tai 300€. Se on kertaluottoa, eli asiakkaan ei tarvitse sitoutua mihinkään. Pikavipin hakeminen on nopeaa ja maksuaikaa saa 6kk. Pikavippiä myönnetään yli 18-vuotiaille Suomen kansalaisille, jotka täyttävät lainaehdot. Asiakkaalla täytyy myös olla matkapuhelinliittymä ja luottotiedot kunnossa. Lainahakemuksia käsitellään asiakaspalvelupäivinä klo 8-22 ja rahat luvataan nopeasti tilille.

Nettisivuilla olevaa ”hae kulutusluottoa” -painiketta painamalla sivusto ohjaa uudelle sivustolle, joten oletan, että se kuuluu saman yhtiön piiriin. Kulutusluottosivuilla esiin tulevat tarkemmat lainaliukurit ja yksityiskohdat kulutusluotosta. Kulutusluotto on 400€-10 000€ väliltä valittava laina, jolle saa laina-aikaa 12-72 kuukautta, riippuen lainan määrästä. Kulutusluottoa voi hakea 20-75 -vuotiaat henkilöt, jotka täyttävät samat ehdot kuin pikavipissä.

Joustoluotto on maksimissaan 2000€ arvoinen luottotili, josta voi nostaa haluamansa summan vaikka pienissä erissä. Joustoluotolle ei ole määritelty varsinaista takaisinmaksuaikaa, mutta lasku tulee kerran kuussa. Halutessaan voi velkaa maksaa enemmän kerralla. Joustoluoton päätöksen saa nopeasti ja rahat maksetaan klo 8-22 välisenä aikana. Rahaa voi nostaa euron tarkkuudella 20€-2000€ väliltä, käytettävissä olevan luottorajan puitteissa. Joustoluottoa voi hakea 21-75 -vuotiaat. Ikärajat vaihtelevat paljon ja kaiken järjen mukaan 18-vuotiaat olisivat kykeneviä lainanhakijoita, mutta luottoyhtiöt haluavat luultavasti minimoida rästimaksut, joita nuoremmilla todennäköisesti tulee enemmän.