Credit24

Credit24:n nettisivut ovat selkeät ja varsinkin pieninäyttöisillä matkapuhelimilla helppo käyttää. Lainasumma ja -aikaliukurit aukeavat suoraan etusivulta ja sivu laskee heti minimikuukausierän ja kokonaiskulut. Tämä on hyvä, sillä ei aina tarvitse tehdä lainahakemusta nähdäkseen luoton kokonaiskulut.

Credit24 tarjoaa lainoja 100-4000€:n väliltä 3-36 kk:n laina-ajoilla. Lainanhakijan tulee olla yli 19-vuotias, luottokelpoinen henkilö, jolla on oma matkapuhelinliittymä. Rahat siirretään tilille nyt jo standardiksi muodostuneeseen tapaan, eli nopeasti noin 15 minuutissa. Jos lainahakemus tehdään klo 8-22 välisenä aikana, rahat tulevat tilillesi saman päivän aikana. Tämä pätee ilmeisesti kaikkiin pankkeihin, sillä sivut eivät mainitse poikkeuksia. Credit24:n joustoluotto toimii kuten monet muutkin, eli valitset summan, joka lisätään luottotilillesi, josta pääset nostamaan haluamasi summan pankkitilillesi. Muihin pikavippiyrityksiin verrattuna silmään pistää se, että Credit24 ei peri lainkaan avausmaksuja eikä kuukausittaisia tilinhoitomaksuja. Ainoat kulut tulevat nostamiesi summien koroista ja nostopalkkioista.

Uudet asiakkaat rekisteröityvät palveluun verkkopankkitunnuksilla, jossa tarkistetaan mm. hakijan luottokelpoisuus. Joissakin tapauksissa Credit24 vaatii lisädokumentteja asiakkaalta, joka saattaa pitkittää lainahakemusta huomattavasti. Nämä asiat ovat yksilöllisiä ja selviävät lainahakemuksen lopussa.

Luoton takaisinmaksu on melko joustavaa ja asiakas saa itse vaikuttaa kuukausieriin. Tästä plussaa, sillä usein pikavippien hakijat nimenomaan etsivät luottoyhtiöiltä joustavuutta takaisinmaksuissa. Muutenkin Credit24 vaikuttaa yhdeltä joustavimmista luottoyhtiöistä. Plussaa Credit24:lle selvistä kuluista ja siitä, että avaus- ja tilinhoitomaksuja ei ole.