Euroloan.fi

Euroloan on kotimainen luottoyhtiö, joka on toiminut vuodesta 2007 alkaen. Euroloanin nettisivut ovat selkeät ja mukavat käyttää, siitä plussaa, sillä se ei ole itsestäänselvyys varsinkaan pikavippiyhtiöillä. Asiakaspalvelukin tuntuu olevan hyvin käytettävissä, sillä verkkosivuille mentäessä, asiakaspalveluchat-ruutu ponnahtaa esiin automaattisesti.
Euroloan tarjoaa peruspikalainaa 100-500€ väliltä. Tätä voi hakea 24h vuorokaudessa, mutta lain mukaan lainan voi maksaa vain kello 7-23 aikana.

Euroloanilta saa myös kulutusluottoa 100€-10 000€. Kulutusluottoa haetaan usein isompiin hankintoihin. Lainahakemus täytetään verkossa ja päätös tulee heti. Rahat ovat siis tililläsi pian hakemuksen teon jälkeen. Kulutusluotosta ei koidu avausmaksuja eikä siinä ole kiinteitä kuukausimaksuja. Kulutusluoton todellinen vuosikorko on 14,90%.

Euroloanin joustoluottoa voi hakea 10 000€ asti. Luotto on heti päätöksen jälkeen käytettävissäsi ja voit nostaa luottotililtäsi haluamasi summan. Joustoluottoa voi käyttää isoihin ja pieniin menoihin, sillä päätät itse kuinka paljon rahaa nostat tilillesi. Joustoluoton todelliset kulut riippuvat lainan suuruudesta, mutta nettisivujen esimerkin mukaan 1500€:n luoton todellinen vuosikorko on 14,9%.

Euroloanilta saa avattua myös luottotilin. Luottotili toimii samalla tavalla, kuin luottokortti. Luottotilin avattuasi voit nostaa luottotililtäsi rahaa 10 000€ asti. Voit nostaa koko myönnetyn luoton kerralla tai osissa. Sitä mukaa kun lainaa maksetaan takaisin, vapautuu lisää luottoa käyttöösi.

Euroloanilla lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Hakijalla tulee olla henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Hakijan tulee ola luottokelpoinen eli ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.