Ainalaina.fi

Ainalainan ensivaikutelma antaa joustavan kuvan pikavipistä. Saat itse päättää mihin lainan käytät, kuinka paljon rahaa nostat ja minkäkokoisissa erissä. Saat myös itse määrätä laskun eräpäivän. Tämän kannustuspuheen jälkeen seuraa jargonia, joka luultavasti vain hämmentää kuluttajaa.

Lainapäätöksen hakeminen tapahtuu uusille asiakkaille verkkopankkitunnuksilla. Luottopäätöksen voi hakea ja saada, vaikkei vielä aikoisi nostaa rahaa. Luottopäätös tulee yleensä alle minuutissa ja rahat ovat noston jälkeen tilillä noin 30 minuutissa. Aikaisemmat asiakkaat voivat nostaa luottotililtä rahaa tekstiviestillä.

Ainalaina myöntää 2000€:n luottorajan luottokelpoisille 21-65 -vuotiaille, joilla on säännöllisiä tuloja, kiinteä katuosoite sekä henkilökohtainen matkapuhelin- tai yritysliittymä. Luottopäätöksen tehtyäsi voit siirtää rahaa luottotililtä oikealle tilillesi 50-2000€:n erissä. Noin puolen tunnin kuluttua rahat ovat tililläsi. Et siis ilmeisesti pysty tekemään alle 2000€:n lainahakemusta, mutta sinun ei myöskään tarvitse käyttää koko 2000€:n lainaa. Nostetun lainan korko on 8,5%/kk ja käsittelymaksu 13% nostetusta summasta. Nettisivu antaa esimerkin 1000€:n lainalle: todellinen, kulut huomioiva vuosikorko on 394,88%, kun nostaa 1000€ ja maksaa sen kahdessa erässä takaisin. Jos tilillä on avointa saldoa, veloitetaan tilinhoitomaksua 5€/kk.

Lainaa voi hakea 24h vuorokaudessa, mutta rahaliikenne sijoittuu klo 7-23 välille. Uutta lainaa voi hakea luottorajan puitteissa milloin vain. Jos luottorajat paukkuu, uutta lainaa voi hakea viimeisimmän laskun suorituksen näkyessä ainalainan tilillä.

Ainalainan asiakaspalvelu on langan päässä 24/7. Nettisivuilta löytyy myös kattava FAQ-osio, josta voi löytää ratkaisun ongelmiin ilman, että joutuu soittamaan maksulliseen puhelinpalveluun tai odottamaan sähköpostivastausta.