Autostarahaa.fi

Autostarahaa on luottoyhtiö, joka antaa lainaa omistamaasi ajoneuvoa vastaan. Eli voit saada 6000€ asti lainaa omistamaasi autoa tai moottoripyörää vastaan. Takaisinmaksuaikaa on enintään neljä vuotta. Sinänsä mielenkiintoinen idea muihin luottoyhtiöihin verrattuna. Lainaa voi saada kuitenkin korkeintaan 50% ajoneuvon markkina-arvosta. Autostarahaa joutuu arvioimaan ajoneuvot näkemättä niitä ja tietämättä niiden historiaa, joten arvon määrittämisessä käytetään alinta markkina-arvoa.

Lainahakemuksen tehtyäsi saat päätöksen päivässä, joka on muihin luottoyhtiöihin verrattuna pitkä aika, sillä usein päätökset saadaan heti. Tässä voi kuitenkin vaikuttaa esimerkiksi aika, joka kuluu ajoneuvon markkina-hinnan tarkistamiseksi. Lainahakemus on ilmainen ja sitomaton. Lainan korkoon vaikuttavat vakuudeksi tarjottavan ajoneuvon ikä, hakijan ikä ja bruttotulot sekä haetun lainan määrä suhteessa vakuuden arvoon. autostarahaa.fi -sivuilta pääsee laskurilla laskemaan alustavaa arviota kuluista. Lopullisen arvion saa, kun päätös on tehty.

Lainapäätöksen vahvistettuasi saat postissa sopimuspaketin, joka sinun täytyy palauttaa. Tämän jälkeen rahat maksetaan tilillesi. Tämä eroaa paljon useimmista luottoyhtiöistä, jotka lupaavat maksaa rahan tilillesi jopa 15 minuutin sisään lainapäätöksestä. Autostarahaa maksaa rahat aikaisintaan 2-3 pankkipäivän kuluessa riippuen missä pankissa olet. Vain Säästöpankin asiakkaat voivat saada rahat aikaisintaan kahdessa päivässä.

Lainanhakijan tulee olla täysi-ikäinen henkilö, jolla on vakituinen osoite Suomessa ja hänen tulee olla ajoneuvon yksinomistaja. Hakijan täytyy olla luottokelpoinen ja hänellä täytyy olla vakituisia tuloja. Ajoneuvon maksimi-ikä on 15 vuotta käyttöönotosta. Lainan takaisinmaksu tapahtuu tasasuuruisina kuukausierinä.