Okmoney.fi

Okmoney tarjoaa lainoja 100-2100€:n väliltä. Okmoney tarjoaa vain yhdenlaisia lainoja: ”OKLimiittejä”. OKLimiittiä hakiessa myönnetään aina 2100€:n arvoinen laina.
Lainanhakijan tulee olla 20-75-vuotias vakituisesti Suomessa asuva henkilö, ja on luottokelpoinen. Hakijan tulee varmistaa henkilöllisyytensä ja antaa luotettava selvitys tuloistaan.

Lainaa voi nostaa vähän kerrallaan tai kaikki kerralla. Nostoja voi tehdä 50-2100€:n välillä. OKLimiitti poikkeaa muista luottoyhtiöistä siten, että sillä on limiittilainamarkkinoiden ensimmäinen tasaeräinen laina. Lainan kuukausilyhennys on aina 130€. Halutessa voi toki maksaa enemmänkin kerralla. Laskulle saa itse valita eräpäiväksi joko 15. tai kuukauden viimeisen päivän. OKLimiitissä ei ole avausmaksuja eikä nostopalkkioita. Ainoat kulut koituvat nostamistasi summista. Lainan vuotuinen nimelliskorko on 49%. Tarkemmat kulut saat selville, kun lopullinen lainahakemus on hyväksytty.
Lainaa haetaan netissä ja luottopäätöksen saa heti. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Hakemuksia voi tehdä ympäri vuorokauden, mutta rahaliikenne sijoittuu kellon 7-22 välille ja la-su kello 9-21.

Okmoneyn kaltaiset joustavat lainat ovat syrjäyttäneet pikavipit lähes kokonaan. Melko lailla kaikista luottoyhtiöistä saa nykyään lähinnä jousto- ja kulutuslainaa. Nämä perustuvat lähinnä siihen, että se on asiakkaalle luotettavampi vaihtoehto kuin pikavipit. Myös luotonantaja saa varmemmat takuut takaisinmaksusta. Näiden lainojen ehdot ovat perinteisiä pikavippejä tiukemmat ja tarkemmat. Tämä tuo tietysti turvaa sekä kuluttajalle että luottoyhtiölle, mutta luonnollisesti hidastaa lainaprosessia hieman. Netissä tehtävät hakemukset ovat kuitenkin helppo tehdä ja tarvittavat liitteet helppo skannata, joten tämänkaltaiset lainat ovat mahdollista saada läpi hyvinkin nopeasti.