Lendo.fi

Lendo on itsenäinen lainavälittäjä, jonka kautta saat yhdellä lainahakemuksella monen eri pankin lainatarjoukset. Täyttämällä hakemuksen lendo.fi:ssä saat 15 eri pankin lainatarjoukset, joita pääset vertailemaan. Tavallisesti lainojen korko vaihtelee 8-27% välillä ja lainan takaisinmaksuaikaa on 1-15 vuotta. Lopullisiin kuluihin vaikuttavat lainan takaisinmaksuaika, avausmaksu ja kuukausittain perittävä tilinhoitomaksu. Kuukausilyhennyksen määrä riippuu laina-ajasta. Hakemuksen jättäminen on ilmaista eikä se sido mihinkään.

Lendon kautta voi vertailla pikalainoja, remonttilainoja, autolainoja, joustoluottoja sekä reissuluottoja. Pikalainat, remonttilainat ja autolainat ovat vakuudettomia lainoja, eli niihin ei tarvita henkilötakaajia ja lainaa voi hakea ilman vakuuksia. Vakuudettomia lainoja voi hakea myös rinnakkaishakijan kanssa, joka parantaa mahdollisuuksia saada paras mahdollinen laina.
Lainaa voi hakea 500 eurosta aina 50 000 euroon ja laina-ajaksi saa valittua 1-15 vuotta. Hakemuksen tehtyäsi ja lainan valittuasi pankit käsittelevät hakemuksesi ja arvioivat paljonko voivat antaa lainaa. Raha saapuu tilille pankista riippuen muutaman tunnin tai muutaman päivän sisällä. Pienemmät lainat saapuvat yleensä nopeammin. Lendon kautta hakeminen on täysin ilmaista, sillä Lendo saa palkkionsa pankeilta. Käytännössä palvelu maksaa siis saman verran kuin jos olisit hakenut lainaa suoraan pankeilta.

Lendon kautta voi hakea myös yrityslainaa. Kaikenkokoiset yritykset voivat hakea lainaa yritysmuodosta riippumatta. Yrityslainalla täytyy kuitenkin olla takaajana vähintään yksi yrityksen vastuuhenkilöistä esim. toimitusjohtaja, hallituksen jäsen tai osakas. Lendon kautta yrityslainaa voi hakea 2000 eurosta 100 000 euroon saakka. Takaisinmaksuaikaa saa yhdestä kuukaudesta kahteen vuoteen.