Omalaina.fi

Omalaina on täysin suomalainen palvelu, joka hakee eri lainantarjoajien tarjouksia asiakkaan tarpeisiin. Lainahakemus täytetään netissä, jonka jälkeen pääsee vertailemaan tarjouksia. Hakemus on ilmainen eikä se sitouta sinua mihinkään. Palvelussa on mukana yli 15 pankkia ja rahoitusyhtiötä.. Hakemus käsitellään välittömästi ja parhaimmillaan rahat ovat tililläsi saman päivän aikana. omalaina.fi kilpailuttaa kaiken suuruiset lainat ja tarjoaa sinulle niistä edullisimmat. Lainaa voi hakea 100 eurosta aina 50 000 euroon ja laina-aikaa on yhdestä kymmeneen vuoteen. Laina on vakuutonta, eli et tarvitse vakuuksia tai ketään takaamaan lainaa.

Omalaina tarjoaa lainan yhdistämispalvelua. Yhdistelylainassa yhdistät aiemmat lainasi yhdeksi, jolloin lainan takaisinmaksu on helpompaa. Takaisinmaksusta voi sopia luotonantajan kanssa, jotta taloutesi ei kärsi. Yhdistelylainojen avulla on mahdollista sopia maksuvapaista kuukausista, joiden avulla saa enemmän aikaa laittaa raha-asiat järjestykseen.
Omalainalla voit sen lisäksi hakea esimerkiksi autolainaa, remonttilainaa, matkalainaa, yrityslainaa tai lainaa opiskeluun ja kouluttautumiseen.

omalaina.fi -sivuilta löydät lainalaskurin, jonka avulla voit tarkastella esimerkkejä lainoista. Laskuri näyttää lainasumman ja laina-ajan valittuasi kuukausierän sekä korot ja kulut. Tietenkin lopulliset arviot saa vasta, kun pankki tai rahoitusyhtiö on käsitellyt hakemuksen ja tehnyt arvion lainamäärästä.

Lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias, jolla on suomalainen henkilöturvatunnus ja suomalainen pankkitili. Tämän lisäksi luotonantajilla on omia ikärajoitteita, jotka vaikuttavat luottopäätökseen.