Extraluotto.fi

Extraluotolla on todella komeat nettisivut, joita on helppo käyttää niin tietokoneella, kuin mobiilissa. Isolla grafiikalla esiintyvä lainaliukuri havainnollistaa lainan kuukausimaksun. Extraluotto tarjoaa joustavaa 2100 euron tililuottoa. Positiivisen luottopäätöksen tultua voit siis nostaa tilillesi rahaa haluamissasi erissä tai koko luoton kerralla. Nostosummaksi voit valita 10€-2100€. Extraluotto mainostaa omaavansa markkinoiden pienimmän lyhennyksen, joka on 10%. Minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 101 kuukautta.

Kuluja lainaan koituu 19% nostokuluista ja todellinen vuosikorko vaihtelee, mutta esimerkkinä 800€ lainassa todellinen vuosikorko on 238,71%. Lainan kokonaiskulut ovat 657,61€, jolloin takaisin maksettavaa on 1457,61€. Kulut ovat siis suhteellisen suuret. Laskun voi maksaa pois osamaksulla tai kertamaksulla.

Lainaa voi hakea kuka tahansa 21-75-vuotias Suomen kansalainen. Hakijan raha-asiat tulee olla hyvin hoidetut ja hänen täytyy olla luottokelpoinen. Hakijalla täytyy olla julkinen matkapuhelinliittymä, sekä Suomessa oleva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka. Joissakin tapauksissa luotonhakijalta vaaditaan kopio palkkalaskelmasta tai tiliotteesta hakijan taloudellisen tilanteen tarkistamiseksi. Lainahakemuksen voi tehdä milloin vain, mutta hakemukset käsitellään aukioloaikoina ma-su klo 8-22. Lainapäätös lähetetään muutamassa minuutissa. Rahat maksetaan seuraaviin pankkeihin reaaliajassa, eli muutamassa minuutissa: Nordea, Osuuspankit, Danske Bank, Aktia, Paikalliset Osuuspankit, Säästöpankit ja S-Pankki. Luottoyhtiöillä on yleensä tilit suurimmissa pankeissa ja tässä tapauksessa vain muutamat pankit joutuvat odottamaan 1-2 pankkipäivää rahojen käsittelyssä.