Ferratum.fi

Ferratumin ensivaikutelma on hyvä: selkeä, simppeli ja ei turhia tekstisokkeloita. Lainan tiedot tuodaan hyvin esille ja asiakas pääsee heti tutustumaan lainavaihtoehtoihin.

Ferratum on ympärivuorokautinen luottoyhtiö, josta saa joustolainaa 2000€ asti ja korotonta lainaa 50-300€. Joustolaina on yleisesti korvannut aikaisemmat pikavipit. Joustolainalla tarkoitetaan lainamuotoa, jossa lainan ottaja saa esim. 2000€ arvoista luottoa luottotilille, josta voi nostaa pienemmissä summissa rahaa. Kulut vaihtelevat luottoyhtiöiden mukaan, mutta yleisesti kannattaa valita sellainen, josta ei joudu maksamaan turhia kuukausittaisia tilinhoitomaksuja.
Koroton laina on nimensä mukaisesti laina, josta ei joudu maksamaan korkoja. Esimerkkinä 200€:n lainasta joutuu maksamaan takaisin 200€. Tähän laina-ajaksi voi valita 7-30 vuorokautta.

Ferratum on auki 24/7, mutta rahaliikenne sijoittuu 7-23 välille. Lainahakemuksia voit kuitenkin tehdä ympäri vuorokauden. Asiakaspalvelu on myös käytössä 24/7.
Ferratumin erikoispalveluita ovat ”Plus-lainat” ja ”Prime-lainat”. Plus-lainat ovat isompiin lainatarpeisiin tarkoitettuja lainoja. Plus-lainaa voi hakea 5000€ asti ja maksuajaksi voi valita 12, 24 tai 36 kuukautta. Plus-lainaa hakiessa ei tarvitse lähettää luottotietoja, vaan Ferratum tarkistaa ne itse. Vain 25-vuotta täyttäneet voivat hakea Plus-lainaa.
Prime-lainaa voi hakea vielä isompiin menoihin. Valittavana on 3000€-20 000€ väliltä. Laina-aikaa voi ottaa 1-10:n vuoden väliltä. Kuten Plus-lainassa, myös Prime-lainaa hakiessa täytyy hakijan olla vähintään 25-vuotias.
Todelliset vuosikulut eri lainoista selviävät useiden esimerkkien opastuksella ferratum.fi -sivuilta.